ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

Η λίστα των επιχειρήσεων τροφίμων και συναφών δραστηριοτήτων που υπάγονται στη διαδικασία γνωστοποίησης λειτουργίας σύμφωνα με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ)

lista-kadΔειτε παρακάτω τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που υπάγωνται στην απόφαση Αριθμ. οικ. 32790/392/Φ.15 που δημοσιεύθηκε στις 28/03/2017 και καθορίζει το περιεχόμενο και τη διαδικασία της γνωστοποίησης αναφορικά με τη λειτουργία μεταποιητικών και συναφών δραστηριοτήτων τροφίμων και ποτών, όπως αυτές ορίζονται στο Ν. 4442/2016.

Περισσότερα...
 
Τι είναι το HACCP και γιατί να το εφαρμόζει μια επιχείρηση τροφίμων

haccpΠολύ συχνά θεωρούμε κάποια πράγματα ως γνωστά και δεδομένα λόγω της εξοικείωσης μας με τους όρους και τις εκφράσεις. Όμως, τόσο η εξέλιξη της τεχνολογίας όσο και οι αλλαγές στις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και της νομοθεσίας, καθιστούν απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωση τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών.

Περισσότερα...
 
Πώληση πλήρους ψημμένου άρτου κατόπιν αναθέρμανσης εντός καταστήματος λιανικής διάθεσης τροφίμων/ποτών - Διευκρινίσεις

pratiria-artouΤο Τμήμα Υγειονομικών Κανονισμών και Δημόσιας Υγείας του Υπ. Υγείας εξέδωσε διευκρινιστική απάντηση σχετικά με τις υγειονομικές διατάξεις που ισχύουν σε επιχειρήσεις / καταστήματα που προμηθεύονται πλήρως ψημένα/κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα τα οποία αναθερμαίνονται εντός του καταστήματος και διατίθενται λιανικώς στους τελικούς καταναλωτές.

Περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 5 από 52