ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

mikres-symboules

Ανοίξτε και κατεβάστε όλα τα τεύχη των Μικρών Συμβουλών

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Νο.1 (25/2/2015)

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Νο.2 (27/3/2015)

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Νο.3 (22/4/2015)

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Νο.4 (22/5/2015)

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Νο.5 (23/6/2015)

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Νο.6 Special Edition (28/9/2016)

 

 

Οι Μικρές Συμβουλές είναι ένας περιοδικός συμπτυγμένος οδηγός (μονοσέλιδος) με χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινή μας ζωή στο σπίτι, με σύγχρονο σχεδιασμό και πολύ χρήσιμο περιεχόμενο. Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί θέλει να μοιραστεί μαζί σας όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από όλα τα χρόνια παρουσίας των Μηχανικών αλλά και των συνεργείων που διαθέτει.

Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν την καθημερινή τους ζωή πιο άνετη, πιο ασφαλή και πιο οικονομική. Τα τεύχη διανέμονται ηλεκτρονικά και είναι δωρεάν για όλους.

Το σπίτι είναι ο χώρος που περνάμε τον μεγαλύτερο ελεύθερο χρόνο μας, εμείς και η οικογένειά μας. Υπάρχουν πράγματα με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή, αλλά πολλές φορές αμελούμε ή αγνοούμε την ύπαρξή τους και τους κινδύνους ή τις δυνατότητες που προκύπτουν από αυτά.

Μέσω των Μικρών Συμβουλών, θέλουμε να σας θυμίσουμε και να επισημάνουμε όλα αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που επηρεάζουν συνολικά την ποιότητα ζωής μας.

Κρατήστε τα τεύχη στο προσωπικό σας αρχείο και σε λίγο καιρό θα έχετε έναν πληρέστατο οδηγό συμβουλών για το σπίτι σας.

 

Οι Μικρές Συμβουλές υποστηρίζονται από τον Όμιλο νέων, επαγγελματιών και επιστημόνων HU.M.A.N.S. "HUmans who Mount Actions for Nation and Science". Αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό νέων, επιστημόνων και επαγγελματιών που ιδρύθηκε το 2012 από ιδιαίτερα δραστήριους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα, ήδη αριθμεί πέντε ομίλους-παραρτήματα με εκατοντάδες υποστηρικτές-μέλη στην Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα και δεκάδες σημαντικές εκδηλώσεις και συνεργασίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Υποστηρικτής επικοινωνίας: www.ergonblog.gr