ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

Παγκόσμια Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

idiotiki-asfalisiΗ ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα υπέρ της Ιδιωτικής Ασφάλισης, τιμώντας τον θεσμό της ασφάλισης ως έναν από τους παράγοντες ανάπτυξης και πολιτισμού μιας χώρας! Όπως γίνεται διεθνώς, έτσι και στην Ελλάδα η 11η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στην Ιδιωτική Ασφάλιση και στα οφέλη που προσφέρει πολύπλευρα στους ασφαλισμένους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς και της επαγγελματικής δραστηριότητάς τους.

Η ERGON, εκτός απο αναγνωρισμένη επιχείρηση Συμβούλων Μηχανικών, αποτελεί και γραφείο άρτια καταρτισμένων Μηχανικών - πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Συμβούλων, που εστιάζουν στην ασφάλιση Τεχνικών Έργων και Επιχειρήσεων αξιοποιώντας τις τεχνικές γνώσεις τους και δίνοντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Με αφορμή τον εορτασμό του θεσού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αναπροραμματίσμαε το πιο εμπεριστατωμένο και επιτυχημένο σεμινάριο ασφάλισης με θέμα "Η Ασφάλιση των Επιχειρήσεων" που απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιωκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε την πρώτη φορά - τον περασμένο Μάιο - επαναλαμβάνεται ενημερωμένο την Τετάρτη 12 Νοεμβρίουγια να φωτίσει πτυχές της ασφάλισης που είναι άκρως σημαντικές αλλά ταυτόχρονα άγνωστες στην πλιοψηφία των ασφαλισμένων και μη επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα εγγραφής μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

idiotiki-asfalisi