ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

Παρατείνονται για 3 έτη οι οικοδομικές άδειες που έληγαν το 2015

Η επέκταση των Οικοδομικών Αδειών που θα έληγαν το 2015, προβλέπεται να παραταθούν για επιπλέον τρία χρόνια μετά από νομοτεχνική αλλαγή που επέφερε στο νομοσχέδιο για τα υδατορέματα, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νικόλαος Ταγαράς.

Έτσι εργολάβοι και ιδιοκτήτες θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν πιο ομαλά την ανέγερση των οικοδομών, ευελπιστώντας ότι αυτό το διάστημα των τριών ετών (έως το 2018) θα είναι αρκετό για την κτηματαγορά να ανακάμψει και το απόθεμα των 250 χιλιάδων και πλέον απούλητων σπιτιών να απορροφηθεί ώστε να μειωθεί η υπερπροσφορά.

Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί, χάρη στους έμπειρους και εξειδικευμένους Μηχανικούς που διαθέτει στο δυναμικό της, αναλαμβάνει την εκπόνηση των μελετών για ένα μεγάλο εύρος τύπων κατασκευών και χρήσεων. Επίσης, αναλαμβάνει και την διαχείριση του έργου, συντονίζοντας τις επιμέρους διαδικασίες που απαιτούνται από την εκπόνηση των μελετών μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.


ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί

Τηλ.:    2310 841656
Email: 
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.