ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

Ανακαινίσεις και επιδότηση εγκατάστασης Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλονίκη

Η ανακαίνιση των υφιστάμενων ακινήτων είναι η πλέον ενδεδειγμένη επένδυση για τους ιδιοκτήτες σήμερα, καθώς έτσι επιτυγχάνεται τόσο η αύξηση της εμπορικής αξίας ενοικίασης ή πώλησης, όσο και η ενεργειακή αναβάθμιση και άρα η εξοικονόμηση χρημάτων που απαιτούνται για δαπάνες θέρμανσης και ζεστού νερού.

Μάλιστα, μετά από σχετική απόφαση του ΥΠΕΚΑ, όσοι πολίτες επιθυμούν να μετατρέψουν το σύστημα θέρμανσης από πετρέλαιο σε Φυσικό Αέριο, θα δικαιούνται επιδότηση 60% είτε για αυτόνομο είτε για κεντρικό σύστημα όσον αφορά το κόστος μετατροπής. Αυτό για ένα διαμέρισμα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση από 2.000 έως και 6.000 ευρώ τον χρόνο για ένα νοικοκυριό ανάλογα το μέγεθος και την χρήση του ακινήτου.

Η τεχνογνωσία και η υψηλή αισθητική στον σχεδιασμό του χώρου σας από την ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί σε συνδυασμό με τα έμπειρα συνεργεία που διαθέτουμε, αποτελούν την εγγύηση για το έργο που θα μας αναθέσετε.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2310 841 656 ή στείλτε μας e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

 

ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί

2310 841 656